fbpx
Політика

Азаров підбив підсумки цього тижня

 Прем’єр-міністр України Микола Азаров цього тижня повернувся з відпустки і сьогодні, 9 серпня, як зазвичай вирішив поспілкуватися з користувачами соціальної мережі Facebook. Він почав з того, що підвів підсумки цього тижня.  

 У першу чергу він нагадав, що був відсутній довгий час, оскільки вперше за останні 2 роки брав відпустку. Що ж до подій цього тижня, то, як написав Азаров, були як позитивні, так і трагічні.  

 «Серед позитивних я б відзначив збирання врожаю ранніх зернових, що практично завершується, і цьогоріч ми будемо мати, напевно, рекордний за всі роки незалежності врожай", – написав він.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 Також до позитивних він відніс і відкриття першого тунелю на Поштовій площі, який дозволить вирішити питання із завантаженістю доріг у цьому районі. Нагадав Микола Азаров і про новий навчальний рік, до якого залишилося не довго. За його словами, підготовка до нього йде повним ходом, як і підготовка до зими.  

 Кажучи про трагічні події, прем’єр-міністр згадав про аварію на заводі «Стирол», що в Горлівці. Він повідомив, що йому доповіли про те, що з сім’ями всіх постраждалих провели зустрічі. Азаров запевнив, що всі питання, озвучені сім’ями, будуть вирішуватися і це стосується не тільки матеріальних компенсацій.  

Читайте також:  Чому Ватикан ігнорує доктрину про «священну війну» РПЦ та Кремля?

 «Звичайно, трагічно, що цих людей не повернути до життя. Але ми зобов’язані зробити все, щоб пом’якшити рідним загиблих гіркоту втрати, хоча б настільки, наскільки це можливо … », – написав прем’єр.

 Торкнувся Микола Азаров і питання підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги, нагадавши про те, що в усі населені пункти, де спостерігалися зміни в цінах, були спрямовані спеціальні комісії для перевірки обгрунтованості цих рішень.  

 «Щодо кожного з цих випадків, а їх небагато в масштабах всієї країни, будуть прийняті відповідні рішення», – запевнив він.

Читайте також: