fbpx
Політика

Пєсков: «Робота не залишає Путіну часу на особисте життя»

Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков прокоментував для газети "Известия" чутки, що з’явилися в ЗМІ, про нібито вінчання президента Володимира Путіна і відомої колишньої гімнастки Аліни Кабаєвої в Іверському монастирі на Валдаї в минулу суботу.

"Не знаю, звідки все це береться. У неділю мені дійсно надійшло багато дзвінків. Я щиро радів цим дзвінкам, відповідаючи, що єдина проблема в тому, що Путін перебуває в Сочі. А що там оточено в Іверському монастирі, я вам сказати не можу. Ви розумієте, це з області вигадок, і марно їх спростовувати, марно називати ці чутки нісенітницею. Робили це вже сто разів. Чутки живуть, що з ними зробиш? Але спільного з реальністю вони нічого не мають", – сказав Дмитро Пєсков і підкреслив, що рішення розповідати щось зі свого життя належить особисто кожній окремій людині, включаючи і президента.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Зі свого боку Пєсков зазначив, що за його спостереженнями, Володимир Путін стільки працює, що йому просто ніколи займатися особистим життям.

А з приводу чуток, Пєсков зауважив: "Ми з вами голосували за президента, коли були вибори, відповідно, давайте звертати увагу на те, який він президент. А який він мужик, є у нього дружина чи ні – давайте залишимо це йому, не будемо втручатися".

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

За матеріалами: izvestia.ru

Читайте також: