fbpx
Політика

В опозиції не розуміють, чому у ВР відкладається розгляд соціальних законопроектів

Відомий в Україні політичний і громадський діяч, голова комітету українського парламенту у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів Валерій Сушкевич заявив про проблему, яка склалася у Верховній Раді щодо деяких соціальних законодавчих ініціатив. Валерій Сушкевич, що представляє опозицію звернув увагу на те, що в українському парламенті досить-таки тривалий час відкладається розгляд законопроектів, щодо соціальних питань.

«Я не розумію, чому вже три тижні відстрочується розгляд соціальних законопроектів?», – таке питання голови комітету Верховної Ради у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів наводить сьогодні офіційний сайт «Батьківщини». Заява Валерія Сушкевича прозвучала на Погоджувальній раді лідерів комітетів і фракцій українського парламенту. Політик підкреслив, що «спочатку законопроекти вносяться до порядку денного, а потім зникають».

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Валерій Сушкевич розповів, що на поточному тижні до порядку денного не були включені законопроекти про надання соціальної допомоги дітям-інвалідам, а також законопроекти про надання допомоги сім’ям афганців та про внесення змін до закону про загальнообов’язкове пенсійне страхування. Політик вважає, що парламенту терміново необхідно розглянути законопроект № 2623, щодо гуманітарної допомоги. «Сьогодні допомога не доходить людям, які її потребують», – підкреслив Валерій Сушкевич.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

За матеріалами: byut.com.ua

Читайте також: