fbpx
Шоу-бізнес

Володимир Зеленський поділився творчими планами

 Популярний шоумен Володимир Зеленський розповів про те, чим «Квартал -95» порадує глядачів у новорічну ніч.

Володимир Зеленський зізнався: «Нам здалося, що в Україні давно не було справжніх новорічних проектів, тому ми вирішили зняти 1,5-годинний новорічний музичний фільм, причому суто український! Заради цього ми навіть відмовилися від усіх гастролей і корпоративів».

Також Володимир Зеленський трохи розповів про стосунки з дітьми, сказавши, що вони з Євгеном Кошовим намагаються «бути татами». «Я не скажу, що хорошими, тому що у нас хороші мами, і, слава Богу, бабусі, але ми намагаємося, беремо, так скажемо, участь». Володимир Зеленський також зізнався, що загалом у них в «Кварталі» кардинально змінилося ставлення до життя, коли з’явилися діти. Шоумен повідав, що вони стали більш серйозними, а щодо того, ким стануть діти, коли виростуть, Володимир сказав, що це буде виключно їх вибір, а він лише хоче, щоб не було соромно за своїх дітей, а їм  не було соромно за нього.

Нагадуємо, що у Володимира Зеленського двоє дітей – дочка Олександра, яка з’явилася на світ 15 липня 2004 року та син Кирило, який народився 21 січня 2013 року.

За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: