fbpx
Кінотеатри

Бредлі Купер стане продюсером серіалу за трилером “Області темряви”

Триллер «Області темряви» , заснований на романі ірландського письменника Алана Глинна, стане серіалом. У ролі продюсера нового проекту виступить актор Бредлі Купер.

За словами виконавчого директора компанії Georgeville Television, серіал буде носити в собі риси не тільки трилера, але й соціальної драми, і стане логічним продовженням художнього фільму. Кожен епізод буде тривати не більше години, загальна кількість серій поки не називається.

Картина «Області темряви» режисера Ніла Бергера вийшла в широкий прокат в 2010 році. Бредлі Купер не тільки виконав у фільмі головну роль, але і виступив в ролі виконавчого продюсера. Зараз він роздумує над тим, чи варто йому прийняти пропозицію знятися в однойменному телесеріалі, або ж повністю зосередитися на продюсуванні.

За сюжетом оригінальної версії нью-йоркський письменник Едді, щоб вилікуватися від депресії, приймає засекречений препарат під назвою NZT. Цей синтетичний наркотик не тільки підвищує якість сприйняття, а й мислення головного героя. Однак незабаром дають про себе знати побічні ефекти….

"Області темряви" (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: