fbpx
Політика

У МВС спростовують інформацію про застосування сльозогінного газу під час заворушень біля КМДА

Сьогоднішню інформацію про застосування міліцією сльозогінного газу під час мітингу біля будівлі Київської міської державної адміністрації прокоментували в правоохоронному відомстві. Нагадаємо, що в ЗМІ писали про застосування сльозогінного газу під час спроби народних депутатів від опозиції прорватися в будівлю КМДА.

За словами заступника прес-секретаря ГУ МВС України в місті Києві Ольги Білик, міліція, незважаючи на зіткнення активістів та депутатів під будівлею КМДА, намагається мирним шляхом врегулювати непросту ситуацію і при цьому, правоохоронці діють, строго дотримуючись норм чинного в державі законодавства.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

Ольга Білик зазначає, що «Деякі депутати, зокрема Арсеній Яценюк, йдуть по головах правоохоронців і вступають у сутички з міліцією». Представник ГУ МВС України в місті Києві також спростовує інформацію про застосування правоохоронцями сльозогінного газу під час заворушень біля будівлі Київської міської державної адміністрації.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Раніше секретар Київради Галина Герега повідомила, що через нестабільну роботу Київської міської ради столичний бюджет Києва втратив близько 800 мільйонів гривень.

За матеріалами: podrobnosti.ua

Читайте також: