fbpx
Шоу-бізнес

Андрій Данилко відзначає своє 40-річчя

 2 жовтня творцеві образу популярної Вєрки Сердючки Андрію Данилку виповнилося 40 років. Напередодні свого ювілею Андрій Данилко відкрив завісу таємниці над його особистим і сімейним життям, і, звичайно ж, повідав про своє головне амплуа.

Виявилося, що в Андрія Данилка є дворянське коріння, однак чи продовжить артист свій рід поки невідомо, адже Андрій все частіше говорить про те, що не хоче мати сім’ю. «Все менше і менше мені хочеться сім’ї… Серйозні стосунки у мене були в 22 роки – це ті стосунки, які я хотів би зараз. Я звик бути один, і мене це влаштовує: несеш відповідальність тільки за себе. А коли сім’я – інший рівень зобов’язань. Олександр Вертинський під 60 років народив дочок і був щасливий. Може, і у мене все попереду? Все залежить від того, чи зустріну любов…», – говорить Андрій Данилко.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Андрій Данилко зізнався, що з віком він став втомлюватися від образу Вєрки Сердючки. Артист розповів, що коли він переглядає записи кінця 90-х років, то не впізнає себе. Ну а найкращою нагородою за свою творчість Андрій, як і годиться, вважає подяку фанатів.

До слова, образу Вєрки Сердючки цього року виповнилося 22 роки. Свій перший фурор безжурна провідниця справила 1 квітня 1991 року. Зараз на рахунку артиста десяток сольних альбомів, ролі у фільмах і мюзиклах і грандіозні плани на майбутнє – Андрій Данилко мріє зняти моноспектакль з Вєркою Сердючкою в головній ролі і спробувати себе в ролі режисера.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

За матеріалами: dni.ru

Читайте також: