fbpx
Політика

Стець просить на Мінінформ 4 млн грн на рік

У Міністерстві інформаційної політики України працюватиме не більше 30 чиновників, а бюджет відомства становитиме близько 4 мільйонів гривень. Про це на засіданні парламентського комітету з питань свободи слова та інформації заявив глава Міністерства інформації Юрій Стець.

«Міністерство буде включати 20-30 людей. Штатний розпис я вже подав на розгляд Кабміну. Бюджет міністерства буде не більше 4 мільйонів гривень на рік», – повідомив він.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Також Юрій Стець пообіцяв найближчим часом підготувати концепцію інформаційної безпеки, інформаційну стратегію і представити їх на розгляд парламенту. Положення про Міністерство інформаційної політики буде прийнято після обговорення з громадськістю, проведення засідань комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації, а також комітету з питань національної безпеки і оборони, додав міністр.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Крім того, на засіданні профільного парламентського комітету Юрій Стець озвучив свою позицію щодо функціонування Державного комітету телерадіомовлення. Цю структуру необхідно ліквідувати, оскільки доцільності в її існуванні немає. Займатися вирішенням питань інформаційної політики залишиться Національна рада з теле- і радіомовлення.

Читайте також: