fbpx
Політика

“Народний фронт” не підтримав відставку Гройсмана

Сьогодні, 30 травня, під час розгляду та голосування у Верховній Раді фракція “Народний фронт” не підтримала відставку Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана.

Про це повідомляє видання ipress.ua.

Так, керівник фракції Максим Бурбак підкреслив, що не можна допускати хаосу в економіці і у виконавчій гілці влади, відправляючи керівника Уряду у відставку. Він також зауважив, що кандидатури нового Прем’єр-міністра до парламенту не внесено.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

“Прем’єр-міністр Володимир Гройсман подав у відставку після заяви і звернення Президента. Новий Президент не подав кандидатури на нового Прем’єр-міністра, адже Рада розпущена. Тому вважаємо, що Прем’єр-міністр Володимир Гройсман повинен далі працювати, адже не можна допускати хаосу в економіці і у виконавчій гілці влади. “Народний фронт” не підтримує відставку Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана”, – заявив Бурбак.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

У свою чергу Голова Верховної Ради, один з лідерів “Народного фронту” Андрій Парубій наголосив, що потрібно не допустити хаосу в країні.

Нагадаємо, 29 травня, спікер Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що комітет з питань правової політики та правосуддя має зібратись на засідання сьогодні, о 12 годині, щоб розглянути питання відставки Прем’єр-міністра.

Читайте також: