Ляшко: Наміри президента продати землю іноземцям суперечать Конституції

Комментарии:

Відродити клас фермерства, підтримавши зміни до Конституції по землі, закликав парламент Олег Ляшко. Політик наголосив: не дозволить владі забрати землю у селян.

Про це повідомляє прес-служба РПЛ.

«Новообраний президент і його команда вже задекларували, що в новому парламенті будуть приймати закон про продаж землі іноземцям під приводом залучення інвестицій. Насправді, план у них один – забрати в українців землю та позбавити українських селян можливості бути господарями на рідній землі. Ці наміри Зеленського і його команди протирічать Конституції України, де вказано, що земля і надра належать українського народу. Сьогодні парламент матиме унікальний шанс забити осиновий кілок у плани глитаїв і транснаціональних корпорацій роздерибанити українську землю і продати її іноземцям», – наголосив Ляшко.

Лідер РПЛ обіцяє «прославити» на всю країну тих, хто не проголосує за право селян володарювати на своїй землі.

«Прізвище кожного депутата, який не проголосує за те, щоб навічно закріпити землю за фермерами, треба оприлюднити у «Голосі України». Я дійду до кожної сільської хати і донесу прізвища цих депутатів. Попереджаю і мажоритарників, які йдуть на вибори. Ваші обличчя будуть висіти на кожній хаті, щоб люди знали, що ви не маєте права бути у новому парламенті, тому що ви забираєте у них землю і віддаєте її міжнародним глитаям. Українська земля повинна належати українським селянам!», – звернувся до парламентарів Ляшко.