fbpx
Політика

Андрій Парубій вимагає розглянути питання відставки Прем’єр-міністра

Сьогодні, 29 травня, спікер Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що комітет з питань правової політики та правосуддя має зібратись на засідання сьогодні, о 12 годині, щоб розглянути питання відставки Прем’єр-міністра.

Про це повідомляє сайт Верховної Ради України.

Зокрема, Парубій додав, що у понеділок він дав доручення комітетам розглянути законопроект щодо Виборчого кодексу. З його слів, Комітет з питань регламенту розглянув законопроект щодо ТСК. Спікер звернувся до Комітету з питань правової політики та правосуддя зібратись на засідання сьогодні, о 12 годині, та рекомендувати парламенту розглянути питання про заяву Прем’єр-міністра України про відставку.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

Нагадаємо, 22 травня, прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання Уряду заявив, що за три роки своєї діяльності виконав ключове завдання – зламав тренд руйнації економіки через цілу низку об’єктивних причин, передусім зовнішню агресію, і забезпечив стабільність та зростання.

“За посаду я не тримаюся. І тому вчинив той крок, який вважав за необхідне. Це для мене було нормальним природним рішенням”, – сказав він.

Читайте також: