fbpx
Україна

Тимошенко вимагає розпочати процедуру імпічменту Порошенка

Голова фракції “Батьківщина”, кандидат на посаду президента Юлія Тимошенко під час виступу з трибуни Верховної Ради заявила про початок процедури імпічмента чинного президента України Петра Порошенка.

“Ми оголошуємо, що разом із іншими фракціями, які підтримують, ми починаємо процедуру імпічменту президента. Ми звертаємося до всіх без винятку депутатів, які мають честь і совість для того, щоб поставити на місце всі ті організовані злочинні угруповання”, – проголосила Тимошенко.

Читайте також:  Важливе повідомлення щодо ситуації в 67 - ї ОМБР "ДУК"

Зокрема, вона звинуватила Порошенка в причетності до закупівель у Росії запчастин до української військової техніки за завищеними цінами.

“Те що журналістами було знайдене, підпадає під статтю 111 Кримінального кодексу України. Це державна зрада, умисно вчинена громадянином України на шкоду суверенітету, територіальній цінності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній безпеці країни”, – резюмувала Тимошенко.

Читайте також:  Українця Ігоря Білякова вкусила змія, але він не розгубився: що було далі?

Нагадаємо, 25 лютого, Юлія Тимошенко під час засідання Погоджувальної ради лідерів фракцій та комітетів парламенту, заявила, що вся країна – кожна людина в країні – знає, хто купує голоси. Це Петро Порошенко – чинний президент.

Читайте також: