fbpx
Україна

Тимошенко звинувачує Порошенка у фальсифікації виборів

Лідер ВО «Батьківщина», кандидат на посаду президента Юлія Тимошенко під час засідання Погоджувальної ради лідерів фракцій та комітетів парламенту, заявила, що ніколи не опускалася до підкупу та брудних технологій.

«Ми завжди боролися проти мафії і це була наша принципова позиція. Сьогодні на чолі цієї корумпованої мафії стоїть Порошенко. Він – не президент, він – олігарх, який отримав країну на розграбування», – заявила Тимошенко.

Читайте також:  Два роки тому на Харківщині загинув керівник "Правого Сектору" Львівщини Тарас Бобанич

За її словами, контрольована кумом чинного президента Генпрокуратура та кишенькова СБУ намагаються прикрити фальсифікації Порошенка брехливими звинуваченнями на адресу «Батьківщини».

«Вся країна – кожна людина в країні – знає, хто купує голоси. Це Петро Порошенко – чинний президент. Принижуючи демократію, нашу європейську інтеграцію, жертви, принесені на фронті і на Майдані Гідності, Порошенко сьогодні скуповує голоси масово. Край цьому буде покладено і вам нічого не допоможе», – підсумувала Юлія Тимошенко.

Читайте також:  В ГУР МО повідомили про створення нового підрозділу

Нагадаємо, 23 лютого, Тимошенко заявила, що можлива ситуація, коли “українцям доведеться знову захищати свій вибір” на Майдані.

Читайте також: