fbpx
Політика

Гончаренко заявив, що БПП вимагає від Авакова пояснень щодо звинувачень у підкупі виборців

Заступник Голови фракції Партії “Блок Петра Порошенка” Олексій Гончаренко в кулуарах парламенту сказав журналістам про те, що фракція Блок Петра Порошенка звернулась до міністра МВС Арсена Авакова з вимогою дати роз’яснення і пояснення щодо останніх заяв міністра про справу проти Сергія Березенка.

“Сьогодні фракція БПП голосуватиме тільки за законопроекти щодо національної безпеки і оборони – це наша чітка і принципова позиція. Наша фракція вже звернулась до МВС України, до Міністра з вимогою дати нам роз’яснення і пояснення щодо останніх заяв пана Авакова. Після відповіді ми приймемо рішення, що робити далі. На сьогодні ми готові голосувати лише за питання нацбезпеки і оборони. За інші питання ми голосувати не будемо, поки не матимемо відповіді”,– зауважив Гончаренко.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Нагадаємо, 25 лютого, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що заступник голови фракції Блок Петра Порошенка в парламенті Сергій Березенко фігурує в кримінальних провадженнях про порушення виборчого законодавства на виборах 2019.

Читайте також: