Микола Полозов вимагає від ФСВП видати результати медичного обстеження Савченко

 Адвокат української льотчиці Надії Савченко Микола Полозов вимагає від ФСВП видати результати її медичного обстеження. Про це він написав у Facebook.  

«Після жахливого п’ятничного аналізу крові, рівень в’язкості якої в чотири рази перевищував норму, у ФСВП схаменулися. Терміново відрядили лікарів і устаткування з Москви, умовили Надію на вливання глюкози і хлориду натрію у вени. Так, на короткий час подібна міра діє. Але хочу нагадати, що Савченко вже сьомий день на сухій голодовці і внутрішньовенні вливання хоч і розріджують кров, заважаючи утворенню тромбів, вони не поповнюють втрати організму. Особливо небезпечне припинення подібних процедур без виходу з голодування. Виникає ефект «рикошету» – стан здоров’я може відразу стати гірше, ніж було до того», – написав він.

При цьому він підкреслив, що немає ніяких документів і результатів аналізів, а довіри лікарям ФСВП немає ніякої. Полозов додав, що Надія Савченко неодноразово вимагала її медичного обстеження незалежною комісією медиків з України або з Німеччини. Вони б могли підтвердити або спростувати заяви лікарів ФСВП.  

Related Post

«Є надія, що виходячи з меркантильних міркувань про вигоду, яку можна виторгувати за Савченко, Кремль не допустить її смерті. Виконавці розіб’ються у коржик, але будуть підтримувати її основні медичні показники. Але якими методами і засобами? Яким буде життя Надії Савченко до її звільнення?» – додав адвокат.  

Микола Полозов зажадав від лікарів ФСВП негайної передачі результатів аналізів і проведених обстежень Надії Савченко її рідним або адвокатам для отримання експертного висновку про стан її здоров’я.

Leave a Comment