Шостий Апеляційний адміністративний суд Києва розглянув позов проти лідера партії «Європейська Солідарність» з вимогою зняти Петра Порошенка з реєстрації нібито за порушення порядку ведення передвиборної агітації.

Про це повідомляє прес-служба партії.

Справу передано на розгляд Окружного адміністративного суду міста Києва, в якому головує сумнозвісний суддя Павло Вовк. Позов шитий білими нитками, і нам очевидно, що він не має жодних правових перспектив.

Очевидно, що нова влада, замість того, щоб завершити реформування, вирішила законсервувати цей суд і поставити його собі на службу. Саме цей суд «прославився» ганебними рішеннями, які викликали резонанс в суспільстві.

Related Post

Він визнавав, зокрема, незаконною націоналізацію «Приватбанку», призупинив процес перейменування УПЦ Московського патріархату та поновив на посадах беркутівців, які розганяли Євромайдан.

Враховуючи такий «бекграунд» суду, партія «Європейська Солідарність» розцінює намір зняття з виборів лідера партії Петра Порошенка як елемент тиску на нашу політичну силу, яка веде активну кампанію і послідовно протистоїть російському реваншу.

Рішення Шостого апеляційного адміністративного суду Києва буде оскаржено у Верховному Суді.