ЗМІ: серійний вбивця Анатолій Онопрієнко помер в результаті серцевого нападу

Ще вчора стало відомо про те, що в Житомирській тюрмі № 8 помер серійний вбивця Анатолій Онопрієнко. А сьогодні в ЗМІ з’явилися коментарі представника пенітенціарної служби Ігоря Андрушка, який повідомив, що Анатолій Онопрієнко помер в результаті серцевого нападу. Такі попередні дані про причину смерті Онопрієнко. Остаточні результати причини смерті Анатолія Онопрієнка стануть відомі після розтину.

Нагадаємо, що за вчинення великої кількості злочинів Анатолій Онопрієнко був засуджений у березні 1999 року до смертної кари. Однак, згодом смертний вирок Онопрієнка був замінений довічним ув’язненням. Заміна смертної кари обвинуваченого у вбивстві 52 осіб Онопрієнка відбулася у зв’язку з необхідністю гуманізації законодавства на тлі намірів України вступити до Ради Європи.

Related Post

Раніше повідомлялося, що Леонід Кучма, який на той час був президентом України, навіть звертався в деякі міжнародні організації для того, щоб зробити для Онопрієнко виключення з мораторію на смертну кару. Раніше також говорили, що є ряд інкримінованих Анатолію Онопрієнко епізодів, які залишилися недоведеними слідством.

За матеріалами: korrespondent.net, obozrevatel.com

Leave a Comment