fbpx
Політика

Віталій Кличко доручив не підвищувати тарифи на квартплату

Мер Києва Віталій Кличко доручив не підвищувати тарифи на квартплату. Про це йдеться в оголошеннях, які розклеєні на всіх під’їздах столичних будинків. Однак про таке доручення не знають чиновники КМДА, повідомляє кореспондент УНН.

"За дорученням київського міського голови Віталія Кличка тарифи на квартплату підніматися не будуть!", – йдеться в оголошенні, яке надруковано на глянцевому папері чорно-червоними крупними буквами.

УНН надіслав запит до КМДА з проханням надати копію такого доручення. Відповідь на запит прийшов з Департаменту економіки та інвестицій КМДА за підписом заступника директора Департаменту – начальника управління цінової політики Василя Яструбинського.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

"Департамент не володіє інформацією про доручення київського міського голови Кличка В.В. про непідвищення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій. У зв’язку з цим, надати копію вищезгаданого доручення неможливо", – йдеться у відповіді В.Яструбинського.

У той же час, директор аналітичного центру "Інститут міста" Олександр Сергієнко підкреслив, що єдиний тариф, який КМДА має право встановлювати, – це тариф на обслуговування житла та прибудинкових територій.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

"Однак, це якось безглуздо виходить, що вони пишуть про те, чого робити не збиралися. І вибрали для цього найдоступніший спосіб комунікації – повісити на кожному під’їзді. Адже будь-яке оголошення на під’їзді для людей означає більше, ніж постанова Кабміну, опублікована в "Урядовому кур’єрі", – сказав О. Сергієнко.

Джерело: УНН

Читайте також: