fbpx
Політика

СБУ і ГПУ переслідують Мосійчука, – Ляшко

Як повідомив лідер Радикальної партії Олег Ляшко, щодо його колеги і однопартійця Ігоря Мосійчука почалися переслідування з боку ГПУ і СБУ, які намагаються «накопати» на нього якийсь компромат. За словами Ляшка, правоохоронці підняли біографію Мосійчука за десять років, згадали його справу «васильківських терористів», яка була штучно сфабрикована злочинною владою часів Януковича. Хоча, як він нагадав, рік тому Мосійчук був реабілітований парламентом і визнаний політв’язнем.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Не гребують навіть спотвореним відео скандально відомого сайту «Лайф-ньюз», на якому Мосійчук повертає незаконно присвоєне свахою Януковича майно громаді Маріуполя. На підставі нього почалися слідчі дії. Для чогось перевіряють зв’язок Мосійчука з батальйоном "Азов"», – додав Ляшко.

 Як заявив Ляшко, правоохоронці, замість того, щоб боротися з корупцією і сепаратистами, займаються переслідуванням патріотів.

 «Ви, які уявляєте з себе борців зі злочинністю, і мізинця Мосійчука не варті! Він не побоявся відстоювати свої політичні погляди в часи кривавого режиму Януковича, не боїться і зараз. Єдине, чого він боїться – щоб Україна не повернулася в темне минуле, проти якого стояв Майдан», – підкреслив він.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Наостанок Ляшко додав, що не знає, хто є замовником цього переслідування, однак запевнив, що не дасть в образу своїх побратимів.

Читайте також: