Ляшко пояснив, чому закидав Гонтарєву доларами

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко пояснив, чому закидав голову Національного банку Валерію Гонтарєву доларами під час її виступу в сесійній залі. Як він заявив, на те є кілька причин.

 По-перше, за його словами, політика Нацбанку є, по суті, економічним геноцидом громадян.

 «Постійне підвищення курсу долара веде до зубожіння громадян, які, через постійне зростання цін, вже не знають, як їм вижити. В цей же час Гонтарєва і її соратники крадуть у держави, витягуючи з кишень українців мільярди, паразитуючи на коливанні курсу», – додав нардеп.

Related Post

 По-друге – користуючись напруженою ситуацією на валютному ринку, аферисти під прикриттям Гонтарєвої завалюють країну фальшивими доларами.

 «Люди, які хочуть купити долари і не можуть, у відчаї платять гривнями за долари на чорному ринку – але в їх руки почасти потрапляють фальшивки, які ще сильніше дестабілізують ситуацію», – зазначив він.

 За словами Олега Ляшка, він був єдиним, хто голосував проти призначення Гонтарєвої на місце глави НБУ. Зараз же він переконаний, що її не просто треба відправити у відставку – її потрібно відправити за ґрати.

Leave a Comment