fbpx
Політика

Телеканал “Інтер” заперечує всі звинувачення на свою адресу

Український телеканалу «Інтер» називає всі звинувачення на свою адресу, які напередодні з’явилися в українських засобах масової інформації, тиском на канал. Така заява з’явилася на офіційному сайті телеканалу.

Зокрема, як свідчить заява, при підготовці новорічної сітки мовлення «Інтер» дотримувався всіх вимоги українського законодавства.

«Вимоги законодавства беззастережно були дотримані як при створенні проекту «Жди мене в Новий рік», так і при постановці в ефір новорічних програм, які були зняті сторонніми виробниками», – впевнені в керівництва каналу.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Критичні заяви на нашу адресу є необґрунтованими і безпредметними. Ми розцінюємо такі заяви як провокацію і політичний тиск. Судячи зі змісту деяких заяв, їх автори взагалі не дивилися програми нашого каналу», – йдеться в заяві.

Нагадаємо, що в новорічну ніч телеканал «Інтер» відзначився тим, що транслював російські новорічні передачі, участь в яких брали особи, що активно підтримують анексію Криму і війну Росії проти України.

Читайте також: