fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Штаб АТО: “Терористи знову відкривали вогонь з “Градів”

Незаконні збройні формування, починаючи з 18 години 1 січня, 16 разів обстрілювали позиції українських військових. Таку заяву сьогодні, 2 січня, опубліковано прес-центром антитерористичної операції.

«Незаконні формування застосовували стрілецьку зброю, гранатомети і міномети, під час обстрілів позицій українських силовиків. Вночі з боку бойовиків був обстріляний донецький аеропорт. Зі стрілецької зброї противник вів вогонь по околицях Чорнухине. Мінометний обстріл був відкритий по населених пунктах Старий Айдар, Золоте, Попасна, а також околицях Вуглегірська і Чермалика», – коментують ситуацію силовики.

Також тут наголошується, що незаконні формування двічі відкривали вогонь з установок «Град». Всього за вчорашній день було зафіксовано 5 випадків обстрілу з артилерійських установок.

«Артилерійському обстрілу піддавалися позиції силовиків у районах шахти «Полтавська», а також в районах населених пунктів Ленінське, Оленівка. З М-21 «Град» терористи обстріляли Золоте і Ольховатку», – йдеться в повідомленні прес-служби.

Читайте також: