fbpx
Політика

Порошенко не ставить мети вступити в НАТО, – Анатолій Гриценко

Як стверджує екс- депутат Верховної Ради України Анатолій Гриценко, президент України Петро Порошенко не ставить за мету вступ України в НАТО. До відповідного висновку Анатолій Гриценко дійшов після ознайомлення з президентським законопроектом, спрямованим на скасування позаблокового статусу.

 Як нагадав екс-депутат, всього було зареєстровано 4 законопроекти про скасування позаблокового статусу: від президента, від фракції «Батьківщина», від фракції «Народний фронт» та від фракції «Блок Петра Порошенка». За його словами, законопроекти, підготовлені фракціями, скасовують позаблоковий статус і чітко фіксують стратегічну мету України – вступ до НАТО. При цьому проект президента, який, здавалося б, повинен бути найдосконалішим, за словами Анатолія Гриценка, не націлений на вступ до НАТО.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «У проекті Порошенка йдеться про що завгодно, про всілякі принципи і критерії, але в ньому не зафіксовано головного – немає там цілі вступу України в НАТО», – підкреслив він.

 Як вважає Анатолій Гриценко, це є черговим свідченням «закулісних» домовленостей з президентом Росії Володимиром Путіним, який більше за всіх не зацікавлений у тому, щоб Україна була членом НАТО.

Читайте також: