fbpx
Новини світу

Помер відомий англійський рок-співак Джо Кокер

Вчора, 22 грудня, у віці 70 років помер відомий англійський рок -співак Джо Кокер.

Як заявив агент співака Баррі Маршалл, легендарний музикант помер вночі від хвороби, характер якої він розголошувати не став.

Найвідомішими композиціями у виконанні Джо Кокера вважають блюзові балади "You Can Leave Your Hat On", "My Father’s Son", "N’oubliez jamais", "Unchain My Heart" і "Now That the Magic Has Gone".

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

«Будучи надзвичайно обдарованим Джо Кокер завжди залишався доброю і скромною людиною… Кожен, хто хоч раз його бачив у житті, не забуде його ніколи… Джо Кокер був унікальною людиною, і неможливо заповнити місце, яке він займав в наших серцях», – прокоментував втрату представник співака Баррі Маршалл.

Свою кар’єру англійський рок-співак починав в 1960-і роки з виступів у рідному місті Шеффілд. У 1963 році Кокер зі своєю командою вперше виступив на сцені Шеффілдського сіті- холу перед концертом Rolling Stones. У серпні 1969 року виступ Джо Кокера став одним з основних у програмі фестивалю у Вудстоку, після якого музикант отримав статус одного з "завсідників" цього фестивалю.

Читайте також: