fbpx
Політика

Стець просить на Мінінформ 4 млн грн на рік

У Міністерстві інформаційної політики України працюватиме не більше 30 чиновників, а бюджет відомства становитиме близько 4 мільйонів гривень. Про це на засіданні парламентського комітету з питань свободи слова та інформації заявив глава Міністерства інформації Юрій Стець.

«Міністерство буде включати 20-30 людей. Штатний розпис я вже подав на розгляд Кабміну. Бюджет міністерства буде не більше 4 мільйонів гривень на рік», – повідомив він.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

Також Юрій Стець пообіцяв найближчим часом підготувати концепцію інформаційної безпеки, інформаційну стратегію і представити їх на розгляд парламенту. Положення про Міністерство інформаційної політики буде прийнято після обговорення з громадськістю, проведення засідань комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації, а також комітету з питань національної безпеки і оборони, додав міністр.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

Крім того, на засіданні профільного парламентського комітету Юрій Стець озвучив свою позицію щодо функціонування Державного комітету телерадіомовлення. Цю структуру необхідно ліквідувати, оскільки доцільності в її існуванні немає. Займатися вирішенням питань інформаційної політики залишиться Національна рада з теле- і радіомовлення.

Читайте також: