fbpx
Політика

Коли РФ почала війну на Донбасі, вона остаточно втратила Північний Кавказ, – Портніков

Чим більше російські спецслужби будуть займатися Україною, тим більше вірогідність великої збройної акції на Північному Кавказі. Таку думку в ефірі "5 каналу" висловив журналіст Віталій Портников, передає кореспондент УНН.

"У той день, коли почалася операція на Донбасі, перебуванню Північного Кавказу в складі Російської Федерації підписано вирок. Питання часу, коли саме ця територія перестане бути органічною частиною РФ", – зазначив експерт.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Він зазначив, що в Чечні відбувається постійна конфронтація і військові зіткнення. "Але вони не є масштабними, тому їх вдається приховувати. А те, що сталося вчора, не можна було замовчати, бо це була велика операція в центрі чеченської столиці", – зазначив експерт.

 Він зазначив, що на сьогодні велика частина російських спецслужб, які завжди допомагали адміністрації Кадирова в боротьбі з антиросійським рухом в Чечні, зараз відволіклися і на "ДНР", "ЛНР", на зачистку Криму.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 "Чим більше російські спецслужби будуть займатися Україною, тим більше вірогідність великий збройної акції на Північному Кавказі, причому не тільки в Чечні. Адже спецслужби – це кадри, а вони не безрозмірні", – підкреслив він.

 Джерело: УНН

Читайте також: