fbpx
Без категорії

Валя Семеренко прокоментувала свою “бронзу” на етапі Кубка світу в Швеції

Оскільки на прес-конференції, присвяченій підсумкам жіночої індивідуальної гонки в Естерсунді, перекладача з російської на англійську не було, в цій ролі для бронзового призера гонки українки Валі Семеренко постала Дарина Домрачева. Зазначимо, що саме білоруська біатлоністка Дарина Домрачева стала переможцем гонки.

«Останнім часом стрілянина взагалі не виходила, не знаю чому. Я дуже чекала моменту, коли ж він прийде. На сьогоднішній трасі були всі умови того, щоб стріляти чисто. Для мене дуже важко, що з нашої команди пішли сильні спортсменки. Зараз немає Підгрушної, немає також і моєї сестри. Я хочу подякувати своїй сестрі за те, що вона в мене є. Ми постійно з нею спілкуємося, вона мене підтримує. Насправді, під час сьогоднішнього етапу я бігла, як за двох. Важко, звичайно, без них», – розповіла про свої враження Валя Семеренко. Нагадаємо, що Віта Семеренко пропускає цей етап Кубка світу через травму.

«У біатлоні у мене це другий раз, коли я змогла відстрілятися чисто. Раніше з «нулем» я приходила четвертою», – підсумувала вона.
 

Читайте також: