fbpx
Політика

Віктор Чумак вважає, що РФ незабаром чекають неприємності

 Як вважає народний депутат України від партії «Блок Петра Порошенка» Віктор Чумак, останні заяви Путіна свідчать про те, що той уже втратив зв’язок з реальністю, і говорить лише про свої віртуальні страхи: страх розчленування Росії, страх, що Росія піде за югославським сценарієм, страх, що Захід – це колективна сила, яка хоче знищити Росію, страх, що Україна повністю відділяється.

 «Гірше для Путіна те, що більшість з них вже сьогодні стають реальністю», – додав нардеп.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 При цьому Віктор Чумак звернув увагу на те, що в своєму останньому виступі Путін вперше за довгий час говорив про Україну, як про окремий народ, не згадуючи «Новоросію», «російський світ» та інше.

 «Так само він оголосив про капсуляцію в межах Росії, перенесення центру Русі з Києва в Херсонес і боротьбу за Крим до кінця. Але в той же час він не сказав ні слова про шляхи виходу Росії з кризи і тільки в черговий раз підкреслив, що росіяни сильні, армія непереможна, а США ворог», – зазначив Віктор Чумак.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 На думку Віктора Чумака, все вказує на те, що незабаром Росію чекатимуть великі неприємності, оскільки Путін не зможе нескінченно обманювати свій народ.

Читайте також: