fbpx
Політика

Борислава Березу насторожує той факт, що за новий Кабмін голосували колишні регіонали

Багато представників коаліції не проголосували за призначення нового Кабінету міністрів, в той час як колишні представники Партії регіонів і ряд інших одіозних депутатів не з коаліції дружно висловили підтримку створенню нового уряду.

Таку тенденцію зауважив народний депутат Борислав Береза, який прокоментував ситуацію на своїй сторінці в соціальній мережі.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Вчора, коли Рада голосувала щодо уряду, то Ярош, Філатов, Білецький, Парасюк, Мустафа Джемілєв, Климпуш-Цинцадзе, Мустафа Найєм, Ганна Гопко, Добродомов, Заліщук, Лещенко, Юрій Береза, Сергій Висоцький і я за новий Кабінет міністрів не проголосували», – розповів Борислав Береза.

«Проте за новий Кабінет міністрів проголосували Олександр Герега, Лесик Довгий, Сергій Ківалов, Сергій Клюєв та Михайло Поплавський. А при врахуванні того, що коаліція складається з 305 учасників, за пакетне голосування щодо нового уряду віддали голоси 229 депутатів. І з них 5 одіозних персон, які не є представниками коаліції. Нічого не насторожує, нічого не дивує?», – задався питанням депутат.
 

Читайте також: