fbpx
Політика

Путін і Кемерон говорять за зачиненими дверима

Президент Росії Володимир Путін почав переговори з прем’єр – міністром Великобританії Девідом Кемероном в рамках саміту G20, який проходить зараз в австралійському Брісбені.

Як передають західні засоби масової інформації, лідери обох країн перед об’єктивами потиснули один одному руки, після чого пресу попросили віддалитися, і зустріч тривала за зачиненими дверима.

На думку спостерігачів, у політиків до нинішнього дня накопичилося чимало тем для обговорення. При цьому, санкції щодо Росії, які ввів Захід у зв’язку з ситуацією в Україні, істотно звузили можливості економічного співробітництва між країнами. Як заявили раніше в Кремлі, до кінця лютого нинішнього року, коли у зв’язку з подіями в Україні і навколо Криму, британська сторона почала дії, спрямовані на згортання двостороннього політичного діалогу, його розвиток на різних рівнях йшов по наростаючій.

Читайте також:  "Мирний" тур прем'єра Угорщини Орбана. Думка експерта (ВІДЕО)

Нагадаємо, останній раз Путін зустрічався з Кемероном в жовтні в Мілані, де вони обговорювали питання врегулювання ситуації в Україні. До цього в рамках саміту G20 Путін провів зустріч з прем’єр – міністром Італії Маттео Ренці. Крім того, в суботу ще пройдуть зустрічі глави російської держави з президентом Франції Франсуа Олландом і канцлером ФРН Ангелою Меркель.

Читайте також: