fbpx
Новини світу

Прем’єр Канади порадив Володимиру Путіну “забиратися з України”

Глава уряду Канади Стівен Харпер порадив президенту Росії Володимиру Путіну «забратися з України». Про це прем’єр- міністр заявив під час їх короткої зустрічі перед відкриттям саміту «великої двадцятки» в австралійському Брісбені, передають в суботу, 15 листопада 2014 року, українські ЗМІ.

Російський лідер першим простягнув руку, канадський прем’єр прийняв цей жест, але при цьому сказав Путіну: «Думаю, я повинен потиснути Вашу руку, але я можу сказати тільки одне: ви повинні забратися з України».

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Подробиці цього обміну «люб’язностями» журналістам повідомив прес – представник глави канадського уряду Джейсон МакДональд. Згідно з його словами, «Володимир Путін не відповів позитивно».

Господар цієї зустрічі, глава уряду Австралії Тоні Еббот, який всіма силами хоче, щоб гості зосередилися на проблемах світової економіки, сказав: «Російська Федерація була б набагато привабливішою, якби вона прагнула стати супердержавою заради свободи, миру і процвітання, не намагалася відтворити втрачену славу старого Радянського Союзу або царизму»..

Читайте також: