fbpx
Політика

У новій Раді “Воля”, “Заступ” і “Сильна Україна” отримають по одному мандату

У новий парламент по одномандатних округах пройшло по одному кандидату від політичних партій "Воля", "Заступ", "Сильна Україна" і "Самопоміч". Про це повідомляє УНН з посиланням на офіційні дані Центральної виборчої комісії.

Представник політичної партії "Воля" Юрій Дерев’янко став лідером в 87-му окрузі на Івано – Франківщині. Зі значною перевагою (близько 45 %) він обійшов кандидата від "Блоку П.Порошенка" Василя Поповича та представника "Народного Фронту" Ярослава Паранюка.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

"Сильна Україна" також буде представлена ​​в парламенті лише одним народним депутатом. Олександр Урбанський обійшов своїх конкурентів у 143- му окрузі в Одеській області.

Буде в новій Раді і один нардеп від "Всеукраїнського аграрного об’єднання "Заступ". В 208-му окрузі Чернігівської області Валерій Давиденко з перевагою в 20 % обійшов самовисуванця Валентина Запорощука і кандидата від "Радикальної партії" Павла Шимка.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Також по мажоритарці в парламент пройшов один кандидат Об’єднання "Самопоміч " – це Ірина Подоляк, яка балотувалася в 116 -му окрузі і перемогла представників "Свободи" і "Радикальної Партії".

Джерело: УНН

Читайте також: