fbpx
Політика

Валерій П’ятницький виконуватиме обов’язки голови Міністерства економіки

Кабінет міністрів України призначив Валерія П’ятницького виконуючим обов’язки міністра економічного розвитку і торгівлі України. Як повідомляє «Інтерфакс – Україна», інформацію про це надало джерело в уряді.

Як заявив співрозмовник агентства, рішення про призначення Валерія П’ятницького було прийнято на засіданні уряду сьогодні, 8 жовтня.

До слова, до нового призначення Валерій П’ятницький обіймав посаду заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України. Варто відзначити, що в самому відомстві підтвердити цю інформацію поки не змогли.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Крім цього, якщо вірити даними джерела, Кабінет міністрів призначив Ігоря Уманського першим заступником міністра фінансів.

Під час сьогоднішнього засідання Кабінет міністрів також звільнив з посади першого заступника міністра фінансів України Анатолія Мярковського. Своєї посади позбувся і Анатолій Максюта, який обіймав посаду першого заступника міністра економічного розвитку і торгівлі.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Нагадаємо, що керівник Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Павло Шеремета був відправлений у відставку 2 вересня.

 

Читайте також: