fbpx
Політика

Ігор Уманський – новий заступник міністра фінансів

Під час сьогоднішнього засідання Кабінету міністрів України Ігор Уманський був призначений на посаду першого заступника міністра фінансів. До слова, засідання уряду країни закінчилося менше години тому. Про своє призначення журналістам розповів сам Ігор Уманський.

Варто відзначити, що в період з 2009 до 2010 року Ігор Уманський був виконуючим обов’язки голови Міністерства фінансів України.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

«Так, трохи більше півгодини назад засідання Кабінету міністрів закінчилося. Пропозиція про моє призначення надійшла від міністра. В понеділок з посади був звільнений Мярковський, а сьогодні було прийнято рішення щодо моєї кандидатури», – прокоментував своє призначення Ігор Уманський.

В першу чергу, як заявив Уманський, він збирається розібратися з реальним станом справ у фінансовому секторі.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«За тією інформацією, яка на сьогоднішній день була у відкритому доступі, зробити це складно», – додав він. Про своє призначення Ігор Уманський також додав, що уряд потребував людину, у якої є досвід роботи в міністерстві на керівних постах.

Читайте також: