fbpx
Політика

Кучма впевнений, що РФ шукає шляхи виходу з військового конфлікту

Колишній український президент Леонід Кучма впевнений, що конфлікт на сході України завершиться миром. За словами Кучми, в даний момент російське керівництво продовжує пошуки шляхів, за якими можна було б гідно вийти з ситуації, що склалася.

Свою точку зору в цьому питанні Леонід Кучма висловив в Харкові в ході зустрічі зі студентами Харківського національного аерокосмічного університету ім. Жуковського, повідомляє кореспондент «УНІАН».

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«Будь-яка війна в будь-якому випадку закінчується миром. У Російській Федерації вже почали розуміти, що вони влізли в таку неприємність», – прокоментував ситуацію Леонід Кучма.

Також український політик підкреслив, що 70 % шахт на сході України в даний момент не працюють. За словами Леоніда Кучми, підприємства-експортери в цьому регіоні працюють максимум на 50 % потужності.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Там серйозні руйнування інфраструктури. Пошкоджено системи центрального теплопостачання. Тут не виплачують соціальні виплати. Такі проблеми змушують більше думати про мир, ніж про війну», – упевнений екс – президент України.

Читайте також: