fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Аваков готовий притягнути до відповідальності тих, хто кидає політиків в смітники

В керівництві Міністерства внутрішніх справ України звернулися із закликом до всіх учасників виборчого процесу дотримуватися норм цивілізованого ведення передвиборчої боротьби. Крім цього, в прес – службі українського силового міністерства звернулися до активістів з проханням припинити розкидати чиновників і політиків по сміттєвих баках.

«Не дивлячись на те, до якої політичної сили належать хулігани і незалежно від того, які гасла вони вибрали, щоб виправдати свої дії, включаючи мотивацію очищення влади і люстрації, наше відомство буде реагувати на подібні дії як на порушення закону. Потрібно починати впроваджувати європейські стандарти. Також це стосується і політичної боротьби і в гарячий передвиборний час», – прокоментував ситуацію міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Як повідомлялося раніше, 25 вересня в Києві група людей в масках – балаклавах напала на народного депутата Віктора Пилипишина. Постраждалий український політик був облитий червоною фарбою, після чого нападники закидали його сміттям.

Читайте також: