fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Лисенко: “РФ послабила підтримку терористів”

Російська Федерація помітно послабила свою військову підтримку бойовиків, які продовжують орудувати на сході України. Таку заяву в ефірі телеканалу «112 Україна» зробив спікер інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

За словами представника РНБО, на сьогоднішній день є інформація про те, що російські військовослужбовці оголосили найманцям про те, що «особливого поповнення людей і техніки чекати не варто». Також російські солдати наголосили, що свою техніку терористи тепер повинні ремонтувати самі.

«Це все говорить про те, що російська сторона послаблює підтримку бойовиків», – упевнений представник РНБО Андрій Лисенко. Крім цього, спікер РНБО підкреслив, що вчора тривали активні бойові дії в районі аеропорту в Донецьку і під Маріуполем.

«У Маріуполі продовжує працювати контррозвідка Служби безпеки України. Майже щодня ми отримуємо інформацію про те, що там затримані диверсанти. У разі загрози ми зможемо відразу підвезти важке озброєння. Для цього нам буде потрібно кілька годин», – запевнив Лисенко.

Читайте також: