fbpx
Політика

“Путін ввів сюди війська не для того, щоб робити відводи”, – Шкіряк

На сьогодні немає підстав тішити себе ілюзіями про те, що В. Путін відведе свої війська з України. В Авдіївці, Дебальцеве та Донецькому аеропорту бої не припиняють ні на день. Про це в ефірі "5 каналу" сказав радник міністра внутрішніх справ Шкіряк, передає кореспондент УНН.

 "Не треба тішити себе ілюзіями. Авдіївка, Дебальцеве, аеропорт – бої не припиняються ні на день. Путін ввів сюди війська не для того, щоб робити відводи", – сказав радник Авакова.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 На його переконання, припинення вогню в Луганську є тільки обманним маневром. "Ми всі можемо сподіватися на краще, а не тішити себе ілюзіями, оскільки ми маємо справу з людьми не зовсім адекватними. Мирні ініціативи потрібні, але ми не бачимо ніякого зворотного руху. Вчора під час телефонної розмови з нашими хлопцями я чітко чув канонади і обстріли в Дебальцеве з боку російських терористичних угруповань", – сказав З. Шкіряк.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Джерело: УНН

Читайте також: