fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Бійці на передовій незадоволені ухваленням закону про особливий статус Донбасу, – активіст

Українські солдати на передовій незадоволені рішенням українського парламенту надати Донбасу особливий статус. Багато порахували таке рішення елементом зради. Про це заявив лідер «Правого дела» громадський активіст Дмитро Снєгірьов. За його словами, після місячної облоги Луганськ можна було звільняти від терористів.

«Всім було зрозуміло, що Луганськ не звільняють, так як не було на це відповідного наказу. Всі українські солдати і бійці добровольчих батальйонів незадоволені підписанням таких мирних угод, так як у них просто відібрали перемогу», – висловив свою точку зору громадський активіст.

На думку лідера «Правого дела» Дмитро Снєгірьова, сепаратисти на сході України також не дуже задоволені такими домовленостями.

«Спочатку сепаратисти вимагали від української влади повного відділення Луганської та Донецької області. А згідно з підписаною угодою, вони отримують лише третину бажаних областей. Однак терористи не можуть не послухати Російську Федерацію, адже без її допомоги вони не протягнуть», – додав він.

Читайте також: