fbpx
Політика

Американські ЗМІ: Клінтон вирішила брати участь в президентських виборах

Увагу американських засобів масової інформації привернуло відвідування екс – держсекретарем США Хілларі Клінтон пікніка в штаті Айова. На думку спостерігачів, активність Клінтон може свідчити про рішення колишньої першої леді брати участь в президентських виборах 2016 року.

Пікнік був організований сенатором – демократом Томом Харкін. Клінтон посмажила стейк зі своїм чоловіком, екс – президентом США Біллом Клінтоном, а потім виступила з промовою перед кількома тисячами прихильників Демократичної партії. Велика частина виступу була присвячена виправданню політики нинішнього президента Барака Обами в галузі охорони здоров’я.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Щодо своєї участі в наступних виборах екс – держсекретар як і раніше зберігала мовчання, заявивши, що приїхала до Айови виключно для того, щоб «підтримати демократів» перед виборами до Конгресу, які пройдуть в листопаді. Однак організатор пікніка Том Харкін обмовився про те, що «в приголомшливому житті Хіларі Клінтон є ще багато ненаписаних глав», і ці слова були витлумачені як рішення Клінтон взяти участь у президентських перегонах.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Примітно, що за традицією кожна нова президентська виборча кампанія в США починається саме з Айови.

Читайте також: