fbpx
Політика

“Росіянам нав’язують думку, що без Путіна Росія існувати не може”, – політолог

  Росіянам вбивають у голови, що без Путіна Росія розпадеться, і робиться це за допомогою психотехнологій впливу, вважає політтехнолог Денис Богуш. Про це він заявив в ефірі телеканалу БТБ, передає УНН.

 Коментуючи високий рейтинг президента Росії у росіян, який становить за різними соціологічними опитуваннями від 60 -ти до 85 % підтримки, експерт зазначив: "Такої довіри не було ніколи в Росії. Це обумовлено, в тому числі, і тією пропагандою і психотехнологіями, які вони використовують на своїх телеканалах для своєї аудиторії".

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 "Як тільки ми бачимо, що якомусь політику довіряють занадто багато людей, коли рейтинг політика наближається до 90 %, то ми повинні розуміти, що таке в щось почне виливатися. Вони кажуть: надія нації, а що ж вище? Плюс – їм психіку пошкодили цією національною та військовою пропагандою, психотехнологіями, заснованими на страхах. Їм же масовано в голову вбивають ідею, що без Путіна Росія розпадеться, тобто якщо Путіна прибрати, то Росії не буде. Ця тема останні півроку було дуже активна, майже у всіх повідомленнях вона йде за кадром червоною ниткою", – сказав Богуш.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Джерело: УНН

Читайте також: