fbpx
Політика

Колишній радник Путіна: “Війна РФ проти України була спланована багато років тому”

Військове керівництво Російської Федерації війну з Україною планувало не менше 11 років. Так вважає колишній радник чинного російського президента Володимира Путіна, економіст Андрій Ілларіонов, слова якого наводить естонська газета Postimees.

За словами російського політика, військовий конфлікт на території України насправді можна вважати війною Російської Федерації проти України.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

«Російське військове керівництво не менше 11 років будувало плани на цю війну. Апетит приходить під час їжі», – підкреслив Андрій Ілларіонов, нагадавши при цьому про дії Російської Федерації в Південній Осетії, Абхазії і Криму. На його думку, такі конфлікти шляхом переговорів вирішити просто не вийде. Щодо санкцій Європейського Союзу стосовно російського агресора, то їх екс – радник російського президента назвав «анекдотом».

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Відзначимо, що в даний час Андрій Ілларіонов є старшим науковим співробітником в американському мозковому центрі Cato. Радником російського лідера Володимира Путіна Ілларіонов працював з 2000 до 2005 року.

Читайте також: