fbpx
Політика

Путіна зупинить лише крах російської економіки – Пацкан

Народний депутат України від фракції «УДАР» Валерій Пацкан вважає, що зупинити Путіна зможе лише крах російської економіки, причому в той момент, коли світова спільнота прийме для себе рішення транспортувати енергоносії, зокрема, з Ірану.
 
 «Коли Путін зрозуміє, що Україна – сильна, коли у нас не буде розпорошення і буде максимальна єдність і воля до перемоги, тільки тоді час його царювання закінчиться», – додав політик.
 
 За його словами, Європа повинна нарешті усвідомити, що агресія Росії спрямована не тільки проти України, а й проти всього світового співтовариства.
 
 Також Валерій Пацкан висловив здивування тим, що країни, які колись постраждали від радянських військ, а саме Угорщина, Чехія і Словаччина, зараз підтримали не Україну, а Росію.
 
 «Дивним є той факт, що ці країни відокремлюють себе від прийняття тих чи інших рішень. Адже зараз дуже важлива одностайна позиція всієї Європи для того, щоб нарешті показати Путіну, що він перейшов кордон», – підкреслив депутат.
 
 Крім того, Валерій Пацкан дав зрозуміти, що не в захваті від переговорів в Мінську. Як він зазначив, поки в столиці Білорусі заговорюють зуби, російські війська просуваються вглиб країни і вбивають людей.
Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Читайте також: