fbpx
Вторгнення Росії в Україну

ЗМІ: “У РФ зі сходу України виїхало 15 вантажівок з трупами”

Близько 15 вантажівок з убитими російськими військовослужбовцями сьогодні вночі виїхали зі сходу України у бік Російської Федерації. З такою заявою виступила засновниця групи «Груз- 200» у соціальній мережі, російський політик та експерт – еколог Олена Васильєва.

За словами Олени Васильєвої, кількість вивезених трупів з території України близько тисячі. Щодо точного пункту призначення вантажу, то в даний момент про нього нічого поки невідомо.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

«14-15 КАМАЗів виїхали зі сходу України і перетнули державний кордон з Російською Федерацією. У цих вантажівках навалено один на одного трупи російських військових. З різних джерел повідомляють, що кількість тіл в цих вантажівках варіюється від 800 до 1000. Куди їх повезли – поки невідомо. Багато поранених російських військовослужбовців знаходяться в госпіталях і лікарнях Єйська», – прокоментувала ситуацію російський політик.

Читайте також:  СБУ повідомила про підозру урядовцям рф, які задіяли Бердянський морпорт для перекидання російських військ на фронт

В свою чергу, на думку користувачів соціальних мереж, убитих російських військовослужбовців могли вивезти на територію Ростовської області, де розміщується сховище ще з чеченської війни.

 

Читайте також: