fbpx
Політика

“На парад витратять мільйони, які люди збирали по гривні для АТО”, – Маломуж

У проведенні параду в честь Дня незалежності немає ніякої необхідності. З такою заявою виступив колишній глава української розвідки генерал Микола Маломуж. За його словами, такий захід буде недоцільним, оскільки всі сили необхідно відправляти в зону антитерористичної операції. Про це український генерал заявив в інтерв’ю виданню «ГОРДОН».

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

«Немає ніякої доцільності в проведенні цього параду на День незалежності. Також під час самого параду є ймовірність того, що будуть проведені різного роду провокації і теракти. Паради потрібно проводити тільки після того, як будуть досягнуті реальні переможні кінцеві результати =», – упевнений колишній глава розвідки Микола Маломуж.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Завжди говорили, що такі паради коштують грошей. На цей парад витратять мільйони, мільйони, які люди збирали по гривні для бійців в зоні антитерористичної операції. Але тепер ці кошти підуть на парад», – висловив свою точку зору український генерал.

 

Читайте також: