fbpx
Політика

Путін не збирається зупинятися – Бондаренко

Член партії «Батьківщина», депутат Київради Володимир Бондаренко повідомив про те, що ще до того як керівництво України погодилося прийняти путінську гумдопомогу, він направив Петру Порошенку відкритий лист, в якому перерахував чотири причини, чому Росія насправді «розгуманітарилась». При цьому він підкреслив, що ці причини не мають нічого спільного з реальною допомогою.

 «На превеликий жаль, Путін переграв наше керівництво, і всі гірші очікування виправдалися», – сказав депутат.

 По-перше, за словами Володимира Бондаренка, Путін вдало перебив тему Європи про збитий Боїнг, внаслідок чого всі почали обговорювати гуманітарну допомогу Росії. По-друге, виправдалися найгірші очікування: Путін на весь світ кричить, що є загроза його гуманітарці, тому Україна повинна негайно припинити війну проти нього ж.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Він буде волинити ситуацію до зими, щоб конфлікт став перманентним, і отримати друге Придністров’я», – додав Володимир Бондаренко.

 По-третє, як він зазначив, взимку Путін використає проти Європи свою головну зброю – газ, саме їм він і буде шантажувати. Тим самим він добиватиметься становлення головним учасником переговорів, щоб диктувати свої умови для легалізації бандитів на сході України.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Зупинятися він не збирається. Керівництво держави більше не повинно допускати таких поступок, як з «гуманітарною пасткою». І тим більше слід негайно припинити захоплюючі вислови цією допомогою деяким чиновникам з оточення президента», – заявив Володимир Бондаренко.

 Він підкреслив, що не можна в жодному разі сідати за стіл переговорів з терористами і, тим більше, визнавати Путіна повноправною стороною цих переговорів.

Читайте також: