fbpx
Політика

Богословська: “У Путіна вийшло налякати весь світ”

У Мінську в ході зустрічі президента України Петра Порошенка з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним можуть бути досягнуті домовленості, щодо тимчасового припинення вогню на сході України. Про це в інтерв’ю виданню «ГОРДОН» заявила позафракційний народний депутат Інна Богословська.

«Ще місяць тому я заявила про те, що серпень стане найкривавішим місяцем, так як Володимир Путін буде лякати весь світ собою. В даний момент він це продовжує робити. Мені здається, що на зустрічі через тиждень між сторонами буде досягнута домовленість про припинення вогню. Однак до цього часу російський президент перекине на схід України масу військових кадрів. На сьогоднішній день Володимира Путіна переслідує завдання налякати весь світ і, на превеликий жаль, він виконав це завдання», – прокоментувала свою точку зору Богословська.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

У разі, якщо домовленість про перемир’я все ж буде досягнута, Володимир Путін буде намагатися врізатися в територію України, щоб остаточно закріпитися в цьому місці із застосуванням кадрових військових.

Читайте також: