fbpx
Політика

Російським комуністам не подобаються українські артисти-патріоти

Артистів, які у відкритій формі висловлюють підтримку силової операції української армії на сході України, збираються заборонити на території Російської Федерації. З такою пропозицією виступили російські комуністи.

Як заявили представники партії, таких артистів не можна пускати в російський ефір, а також не можна їм дозволяти давати концерти на території Російської Федерації, повідомляє «Ехо Москви». Як заявив представник російських комуністів Валерій Рашкін, росіянам не подобається те, що в ефірі показують українських артистів, які, як упевнені в компартії, у відкритій формі пропагують лояльність до київської влади.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

«Так як питання про заборону виступу на території Російської Федерації артистів з сусідньої країни не є компетенцією законодавців, то з’явилася пропозиція скласти чорний список музичних виконавців з України на партійному рівні», – прокоментували ситуацію комуністи.

В даний момент точно невідомо, хто саме з українських артистів так не сподобався комуністам. Але у виданні припускають, що в чорний список увійдуть рок-гурти Воплі Відоплясова, «Океан Ельзи», поп-співачка Анастасія Приходько, екс-учасниці ВІА Гри Анна Седакова і Віра Брежнєва, а також ряд інших виконавців.

Читайте також: