fbpx
Політика

У «Стрілка» є два шляхи – Зорян Шкіряк

 Як повідомив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, вчора ввечері, 3 серпня, один з лідерів російських терористів на Донбасі, «Стрілець», був помічений в компанії своїх бійців в кафе на перехресті проспекту Гурова та бульвару Пушкіна в Донецьку. Там він, нібито, пив горілку разом з офіцерами Збройних сил Росії. При цьому підручні «Стрілка» оточили півкварталу, нікого не підпускаючи до того місця, де він знаходився.

 Зорян Шкіряк звернув увагу на те, що згідно з останніми повідомленнями, у «Стрілка», як і у лідера ЛНР Болотова, почалися серйозні проблеми з алкоголем.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 «Напевно, це відчуття 100 % -ї безвиході в його становищі, в очікуванні неминучої розплати за вчинені лиходійства. Ось і заливається», – припустив радник міністра.

 За словами Зоряна Шкіряка, насправді у «Стрілка» є два шляхи: або він потрапить у полон або буде знищений силами АТО, або ж його вб’ють за наказом Путіна.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «Поки, він ще потрібен Кремлю, як можливий стримуючий фактор для терористів, які починають панікувати, але як тільки буде зручний випадок, його приберуть. Мертвий «борець» за міфічну «Новороссіію» для путінської пропаганди набагато цікавіший, ніж живий свідок і учасник злочинів російського президента. Мабуть, «Стрілець» це відчуває, от і запив з горя. Сподіваюся, що ми його отримаємо раніше», – підсумував Зорян Шкіряк.

Читайте також: