fbpx
Політика

Кияни повинні знати, чому у них немає води – Ємець

Як заявив народний депутат України від фракції «Батьківщина» Леонід Ємець, кияни повинні знати, чому у них немає гарячої води і коли вона з’явиться.

 За його словами, він отримує численні скарги з боку виборців, які не розуміють, з чим пов’язане відключення гарячої води. Леонід Ємець нагадав, що Київенерго звалює все на Росію і відсутність газу, в той час як Нафтогаз звинувачує Київенерго в великій заборгованості. При цьому кияни, як стверджує депутат, є найбільш дисциплінованими платниками за комунальні послуги.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 Як повідомив Леонід Ємець, він вже підготував звернення до мера Києва, Київенерго та інших відомств з метою отримання чітких відповідей на питання про те, в чому причини відсутності гарячої води і коли її повернуть.

 «Також кияни цікавляться, які заходи економії вже здійснює влада, щоб ми не замерзли взимку і до чого реально готуватися. Влада має бути чесною і відповідальною перед своїми громадянами. Якщо в цих процесах є корупційна складова, нам би теж дуже хотілося про це знати», – додав Леонід Ємець.

Читайте також: